Mladý a úspěšný jezdec všestrannosti Matěj

Ahoj, dnes převážně milovníkům koní. Před několika týdny nás oslovil s nabídkou partnerství nadějný a velmi úspěšný jezdec na koni Matěj Sukdolák.

I přesto, že jej v následujících měsících čeká náročné studium závěrečného ročníku na Humpoleckém gymnáziu věříme, že najde dostatek času i na jezdectví a bude se mu dařit minimálně tak, jako doposud.  

V nedávné době Matěj reprezentoval Českou republiku ve všestrannosti na mezinárodních závodech na tříhvězdové úrovni (ST**) a jako jediný se letos zúčastnil ME juniorů a mladých jezdců v anglickém Hartpury.  

Rozhodli jsme se toho mladého jezdce podpořit a pro začátek jsme Matějovi dali pro jeho závodního koně paletu podestýlky ProBioBED CLASSIC. Hobliny využívá především při přepravě a ustájení na zahraničních soutěžích, kde je tento druh steliva poměrně drahý. Naše podestýlka nebyla pro Matěje neznámou. Několikrát ji v minulosti využil jak doma ve stáji, tak i na závodech. Například při závodech Borové sloužily hobliny nejen jako stelivo, ale balíky našly uplatnění i jako překážky v soutěži cross-country.

Jsme rádi, že Matěje naše podestýlka ProBioBED CLASSIC nezklamala a díky její savosti a bezprašnosti se mohl jeho kůň Qaid těšit pohodlí nejen po celou dobu závodů, ale i při přepravě.

Po čerstvém titulu Mistra ČR ve všestrannosti v kategorii U25 z Borové se tento nadějný český jezdec chystá na závody CCI4*S do polské Strzegomi. Pokud by náhodou Matěj balíky podestýlky ProBioBED do auta zapomněl naložit, tak nevadí.  Do Morawy u Strzegomi s hoblinami pravidelně zajíždíme a tamní soutěžní koně podestýláme.

Zlom vaz, Matěji.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku26. 9. 2022, 14:36

Blog > Související

19. Mezinárodní turnaj v koňském pólu Noe Polo Masters19. Mezinárodní turnaj v koňském pó...
Farma Noe se stala opět dějištěm prestižní sportovní události, kdy hostila 19. ročník Mezinárodního...
Pelety, ideální podestýlka pro Vaši kočkuPelety, ideální podestýlka pro Vaši...
Když přijde na výběr podestýlky pro Vaši kočku, pelety se stále více stávají preferovanou volbou...
IV. Czech chinchilla showIV. Czech chinchilla show
17. února 2024 proběhla již IV. CCS, která se konala v Motelu U Jezera ve Velkém Oseku. Výstavy...
Podestýlka pro činčilyPodestýlka pro činčily
Činčily jsou krásní a elegantní hlodavci, kteří si získali srdce mnoha chovatelů po celém světě....