Mladý a úspěšný jezdec všestrannosti Matěj

Ahoj, dnes převážně milovníkům koní. Před několika týdny nás oslovil s nabídkou partnerství nadějný a velmi úspěšný jezdec na koni Matěj Sukdolák.

I přesto, že jej v následujících měsících čeká náročné studium závěrečného ročníku na Humpoleckém gymnáziu věříme, že najde dostatek času i na jezdectví a bude se mu dařit minimálně tak, jako doposud.  

V nedávné době Matěj reprezentoval Českou republiku ve všestrannosti na mezinárodních závodech na tříhvězdové úrovni (ST**) a jako jediný se letos zúčastnil ME juniorů a mladých jezdců v anglickém Hartpury.  

Rozhodli jsme se toho mladého jezdce podpořit a pro začátek jsme Matějovi dali pro jeho závodního koně paletu podestýlky ProBioBED CLASSIC. Hobliny využívá především při přepravě a ustájení na zahraničních soutěžích, kde je tento druh steliva poměrně drahý. Naše podestýlka nebyla pro Matěje neznámou. Několikrát ji v minulosti využil jak doma ve stáji, tak i na závodech. Například při závodech Borové sloužily hobliny nejen jako stelivo, ale balíky našly uplatnění i jako překážky v soutěži cross-country.

Jsme rádi, že Matěje naše podestýlka ProBioBED CLASSIC nezklamala a díky její savosti a bezprašnosti se mohl jeho kůň Qaid těšit pohodlí nejen po celou dobu závodů, ale i při přepravě.

Po čerstvém titulu Mistra ČR ve všestrannosti v kategorii U25 z Borové se tento nadějný český jezdec chystá na závody CCI4*S do polské Strzegomi. Pokud by náhodou Matěj balíky podestýlky ProBioBED do auta zapomněl naložit, tak nevadí.  Do Morawy u Strzegomi s hoblinami pravidelně zajíždíme a tamní soutěžní koně podestýláme.

Zlom vaz, Matěji.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku26. 9. 2022, 14:36

Blog > Související

IV. Czech chinchilla showIV. Czech chinchilla show
17. února 2024 proběhla již IV. CCS, která se konala v Motelu U Jezera ve Velkém Oseku. Výstavy...
Podestýlka pro činčilyPodestýlka pro činčily
Činčily jsou krásní a elegantní hlodavci, kteří si získali srdce mnoha chovatelů po celém světě....
Vlhkost podestýlek ProBioBED udržujeme na úrovni 12 %Vlhkost podestýlek ProBioBED udržuj...
Vlhkost v podestýlce z hoblin je jedním z důležitých faktorů, který by měl být pečlivě sledován...
Recyklace obalů: Krok k udržitelnější budoucnostiRecyklace obalů: Krok k udržitelněj...
Recyklace obalů se stává klíčovým prvkem ve snaze o ochranu životního prostředí a omezování...