Podestýlka pro pískomily

Veronika je naší zákaznicí již řadu let. Je maminkou dvou malých kluků, kteří, tak jako ostatní děti, chtějí domácího mazlíčka, o kterého by se mohly starat. Poprosili jsme jí, aby se s námi podělila o svoje zkušenosti s hoblinovou podestýlkou ProBioBED CLASSIC 250l, kterou při chodu pískomilů používá.

„Do klece s pískomily je potřeba zastlat velkou vrstvu podestýlky. Máme klec se dnem, které má výšku 30 cm. Pískomilové se v podestýlce neustále hrabou, schovávají se, koušou jí, občas jí i žerou, ale hlavně si z ní staví domečky. Podestýlku měníme nejdříve za týden, někdy i později. Celou klec vysypeme, umyje a opět podesteleme čerstvou a voňavou podestýlkou. Vše zvládnou samy i moje malé děti.

Na první pohled poměrně malé balení podestýlky ProBioBED CLASSIC 250l, ale ukrývá obrovský obsah hoblin. Hobliny jsou v něm nalisované, ale vůbec ne rozdrcené. Obrovský benefit je v tom, že hoblin je veliké množství, ale samotný balík nezabere moc místa. Stelivo ProBioBED CLASSIC 250l nám vydrží i pár měsíců. Nemusím tak opakovaně „lítat“ do zverimexů pro malé pytlíky, kterých byla velká spotřeba. Skladujeme jej na balkóně.

A závěrem? Za nás skvělý poměr balení/cena. Rozhodně vyhovuje naším pískomilům Bublině a Rexovi, náramně si užívají hrabání v ní.“

Vytisknout stránku Vytisknout stránku14. 2. 2023, 08:26

Blog > Související

IV. Czech chinchilla showIV. Czech chinchilla show
17. února 2024 proběhla již IV. CCS, která se konala v Motelu U Jezera ve Velkém Oseku. Výstavy...
Podestýlka pro činčilyPodestýlka pro činčily
Činčily jsou krásní a elegantní hlodavci, kteří si získali srdce mnoha chovatelů po celém světě....
Vlhkost podestýlek ProBioBED udržujeme na úrovni 12 %Vlhkost podestýlek ProBioBED udržuj...
Vlhkost v podestýlce z hoblin je jedním z důležitých faktorů, který by měl být pečlivě sledován...
Recyklace obalů: Krok k udržitelnější budoucnostiRecyklace obalů: Krok k udržitelněj...
Recyklace obalů se stává klíčovým prvkem ve snaze o ochranu životního prostředí a omezování...