Podestýlka pro pískomily

Veronika je naší zákaznicí již řadu let. Je maminkou dvou malých kluků, kteří, tak jako ostatní děti, chtějí domácího mazlíčka, o kterého by se mohly starat. Poprosili jsme jí, aby se s námi podělila o svoje zkušenosti s hoblinovou podestýlkou ProBioBED CLASSIC 250l, kterou při chodu pískomilů používá.

„Do klece s pískomily je potřeba zastlat velkou vrstvu podestýlky. Máme klec se dnem, které má výšku 30 cm. Pískomilové se v podestýlce neustále hrabou, schovávají se, koušou jí, občas jí i žerou, ale hlavně si z ní staví domečky. Podestýlku měníme nejdříve za týden, někdy i později. Celou klec vysypeme, umyje a opět podesteleme čerstvou a voňavou podestýlkou. Vše zvládnou samy i moje malé děti.

Na první pohled poměrně malé balení podestýlky ProBioBED CLASSIC 250l, ale ukrývá obrovský obsah hoblin. Hobliny jsou v něm nalisované, ale vůbec ne rozdrcené. Obrovský benefit je v tom, že hoblin je veliké množství, ale samotný balík nezabere moc místa. Stelivo ProBioBED CLASSIC 250l nám vydrží i pár měsíců. Nemusím tak opakovaně „lítat“ do zverimexů pro malé pytlíky, kterých byla velká spotřeba. Skladujeme jej na balkóně.

A závěrem? Za nás skvělý poměr balení/cena. Rozhodně vyhovuje naším pískomilům Bublině a Rexovi, náramně si užívají hrabání v ní.“

Vytisknout stránku Vytisknout stránku14. 2. 2023, 08:26

Blog > Související

19. Mezinárodní turnaj v koňském pólu Noe Polo Masters19. Mezinárodní turnaj v koňském pó...
Farma Noe se stala opět dějištěm prestižní sportovní události, kdy hostila 19. ročník Mezinárodního...
Pelety, ideální podestýlka pro Vaši kočkuPelety, ideální podestýlka pro Vaši...
Když přijde na výběr podestýlky pro Vaši kočku, pelety se stále více stávají preferovanou volbou...
IV. Czech chinchilla showIV. Czech chinchilla show
17. února 2024 proběhla již IV. CCS, která se konala v Motelu U Jezera ve Velkém Oseku. Výstavy...
Podestýlka pro činčilyPodestýlka pro činčily
Činčily jsou krásní a elegantní hlodavci, kteří si získali srdce mnoha chovatelů po celém světě....