Sponzorování 16. a 17. mezinárodní výstavy Českého křeččího klubu

Od 7 hodin ráno probíhala přejímka křečků a křečíků, kteří se účastnili výstavy. Všem vystavovatelům byly k dispozici dva balíčky podestýlky ProBioBED, kterou mohli použít k podestlání výstavních boxů.

V 8:45 bylo zahájeno úvodní slovo a následovalo posuzování. Posuzování křečků probíhalo až přibližně do 16 hodin, kdy pak přišlo na řadu vyhlašování výsledků. Vítězové ve svých kategoriích obdrželi podestýlku ProBioBED jako ceny. Celkem se na výstavu přihlásilo 24 vystavovatelů se 109 zvířaty.

Podestýlka ProBioBED byla velkou pomocí zejména pro ty, kteří si přivezli své křečky v přepravkách a až poté je umístili do výstavních boxů. Výstavní boxy jsou větší než přepravky, proto je potřeba větší množství podestýlky. Někteří vystavovatelé si s sebou vozí náhradní podestýlku pro případ, že by se křečkovi vylila voda. Tentokrát měli možnost vyzkoušet podestýlku ProBioBED, což mnohým vystavovatelům ušetřilo starosti.

Díky sponzorování výstavy se podařilo zajistit nejen vhodné prostředí pro vystavované křečky, ale také přinést něco navíc pro všechny zúčastněné. Podestýlka ProBioBED se osvědčila jako skvělá volba pro podestlání výstavních boxů a doufáme, že nejen vítězové ocenili její kvalitu.

Na závěr chceme přidat i osobní zkušenost organizátorky výstavy, která využívá podestýlku ProBioBED v její chovatelské stanici Luna. Zde je její vyjádření: "Já osobně používám Vaši podestýlku v mé chovatelské stanici Luna a musím říct, že jsem s ní velmi spokojená. Má krásnou přírodní vůni a mým křečkům se v ní skvěle hrabe. Navíc je velmi příjemné, že podestýlka nepráší a já, jakožto alergik a astmatik, při práci s ní nekýchám."

Toto osobní vyjádření potvrzuje, že podestýlka ProBioBED nejenže splňuje očekávání vystavovatelů na mezinárodní výstavě, ale také slouží jako vynikající podkladový materiál pro každodenní péči o křečky.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku25. 7. 2023, 09:19

Blog > Související

IV. Czech chinchilla showIV. Czech chinchilla show
17. února 2024 proběhla již IV. CCS, která se konala v Motelu U Jezera ve Velkém Oseku. Výstavy...
Podestýlka pro činčilyPodestýlka pro činčily
Činčily jsou krásní a elegantní hlodavci, kteří si získali srdce mnoha chovatelů po celém světě....
Vlhkost podestýlek ProBioBED udržujeme na úrovni 12 %Vlhkost podestýlek ProBioBED udržuj...
Vlhkost v podestýlce z hoblin je jedním z důležitých faktorů, který by měl být pečlivě sledován...
Recyklace obalů: Krok k udržitelnější budoucnostiRecyklace obalů: Krok k udržitelněj...
Recyklace obalů se stává klíčovým prvkem ve snaze o ochranu životního prostředí a omezování...