Výdejní (ne)místo

Čas od času nám v komentářích necháte zmínku o tom, jak jste hledali místo výdeje při osobním odběru. Chtěli bychom jen podotknout, že naše výdejní místo vlastně ani výdejným místem v pravém smyslu slova není.

Chtěli jsme vyjít vstříc všem těm, kteří buď bydlí v blízkosti, nebo mají cestu kolem. A co si budeme nalhávat, ceny za poštovné, které nijak nenavyšujeme ve svůj prospěch a které nám zcela určují dopravci, nejsou nezanedbatelné. Pokud se tedy rozhodnete k nám přijet osobně, jste vždy vítáni. Nenajdete žádnou kamennou prodejnu nebo výdejnu, ale přijedete přímo k výrobní hale. Zde Vám vše, co budete potřebovat, předáme. Na místě přijímáme jen hotovost, takže prosíme zkuste mít, pokud možno, přesnou částku. A jestli chcete mít 100% jistotu, tak předem zavolejte.

Takže, najdete nás v Rousínově, ČECHYNĚ 193, 683 01 (exit 216 dálnice D1). Některé mapové aplikace, například mapy.cz, Vás přivedou přímo k výrobní hale.

Pokud navigaci nepoužíváte, připojujeme popis trasy

  1. Příjezd po ulici Tománkova, vyjedete jí úplně nahoru po žulových kostkách. Za železničním mostem, který přejedete, je po pravé straně průmyslový areál JITONA.
  2. Projedete vrátnicí (hlásit se nemusíte).
  3. Zahnete první odbočkou (za firmou H+H) vpravo.
  4. Následně na konci na rozdvojení zahněte vlevo. Před Vámi (cca 100 metrů) je na pravé straně výrobní hala, před kterou je složená smrková kulatina.
  5. Ve vratech s nápisem EXPEDICE Vám zásilku předáme. V případě potřeby volejte na telefonní číslo +420 731 334 224. Předem zavolejte vždy, když byste chtěli přijet mimo pracovní dobu, kterou máme od 8 do 16 hodin.

Doufáme, že už nikdo nikdy nezabloudí.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku20. 9. 2022, 16:43

Blog > Související

Podestýlka pro činčilyPodestýlka pro činčily
Činčily jsou krásní a elegantní hlodavci, kteří si získali srdce mnoha chovatelů po celém světě....
Vlhkost podestýlek ProBioBED udržujeme na úrovni 12 %Vlhkost podestýlek ProBioBED udržuj...
Vlhkost v podestýlce z hoblin je jedním z důležitých faktorů, který by měl být pečlivě sledován...
Recyklace obalů: Krok k udržitelnější budoucnostiRecyklace obalů: Krok k udržitelněj...
Recyklace obalů se stává klíčovým prvkem ve snaze o ochranu životního prostředí a omezování...
PF 2024PF 2024
Vážení zákazníci, Vážení obchodní partneři, rok 2023 se pomalu blíží ke svému konci a většina...